Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Hier vind je een aantal partners waarmee ik een samenwerkingsverband heb.

Klik op het betreffende logo voor meer informatie.

KNGF

Als Externe Partner werk ik nauw samen met KNGF Geleidehonden. Dit betreft het opleiden van buddyhonden voor (oud-) geüniformeerden met een Posttraumatische Stressstoornis (PTSS), het begeleiden van de cliënten tijdens en na plaatsing van de hond en het geven van Workshops PTSS. In 2018 heb ik hiervoor de Witte Anjer Prijs mogen ontvangen uit handen van het Nationaal Comité Veteranendag.  

Hondenschool-Jottem

Voor Hondenschool Jottem! in de Rijp ben ik gedragstherapeut en geef ik elke woensdag de groepstrainingen Relaxte Gezinshond.  

Hond-Kat

Met Hond-Kat werk ik als externe partner samen. Hierbij train ik zowel de hond als het ‘baasje’ bij het inzetten van de hond als buddyhond PTSS. Na het behalen van de eindtest zijn de honden gecertificeerd en worden erkend als hulphond. 

Martin-Gaus

In die gevallen dat een hond een periode uit zijn eigen omgeving gehaald moet worden en/of zeer intensieve training nodig heeft, werk ik samen met het Martin Gaus Gedragscentrum in Lelystad. Ook heb ik een wederzijdse doorverwijzing mogelijkheid met de Gedragskliniek van de Universiteit Utrecht.

Mijn-Dierenarts

Met dierenartsen werk ik nauw samen wanneer er (mogelijk) een medisch probleem speelt bij de hond of wanneer ondersteunende medicatie is gewenst voor de therapie. Naast dat ik samenwerk met de ‘eigen’ dierenarts, heb ik o.a. een samenwerkingsverband met de praktijken van ‘Mijn Dierenarts’ in Groesbeek, Oosterbeek en Arnhem. 

Foto 3
Foto 1
Foto 2
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Logo

KvK: 61540684

Gedragstherapie - Online advies - Opleiden buddyhond PTSS - Training bij angst voor honden - Workshops - Online trainingen